Wednesday, 16 May 2007

VS.NET 2005 is driving me to quote The Big Lebowski!

I paraphrase... "Microsoft! F*** me. I mean, say what you like about the tenets of National Socialism, Dude, at least it's an ethos."

Today I spent an entire 8 hour work day installing, reinstalling, swearing and installing again VS.NET. Currently the machine has VS2002 (yes, .NET1.0 so kill me now) which I'm guessing is causing me the pain. Maybe the 1.0 to 2.0, with 1.1 step is kicking me. Ideas???

The problem is that the VS.NET 2.0 installation is stalling at the last step on the second disk and just stalling. Doing nothing, just stalling. If I kill it off, then I can run the damn app but I can't service pack it since "the last installer is still not finished". I've restarted, uninstalled, used a different set of disks, copied the installer to the HD incase it was the CD drive, run regiis with every argument known to woman, repaired and even reasoned but still nothing.

Tomorrow I'm going to throw the machine out the window at the delicious view of the harbour.

2 comments:

Colin said...

Did you have to throw the machine out the window yet or did you resolve the problem?

If you've done neither you should consider searching through or posting to MSDN Forums.

Microsoft folks really do answer questions here. I know because I'm going to have to start answering some of the questions in my area pretty soon.

Hopefully you'll also be able to update to a newer version of .NET. Things are getting better. Really.

Mana said...

Did not throw out the window. It's working mostly now... I just can't hit F1 for any help or it takes down the whole app.